Despre mine

Pentru mine, Bradu este acasă

Pentru mine, comuna Bradu este mai mult decât o simplă administrație locală; este o familie mare, iar cetățenii săi sunt membrii de prețuire ai acestei familii. Această comunitate este locul în care am crescut și în care am învățat valorile fundamentale ale responsabilității, solidarității și înțelegerii reciproce. Astăzi, mă consider norocos că pot contribui la dezvoltarea și modernizarea acestei comune pe care o iubesc atât de mult.
Misiunea mea ca primar este să fac din comuna Bradu un loc în care fiecare cetățean să se simtă acasă, în care viața să fie mai bună pentru toți. Cu pasiune și dedicare, lucrez alături de echipa mea pentru a asigura că nevoile și dorințele dumneavoastră sunt ascultate și puse în practică.

Educație pentru viitorul tinerilor

O prioritate deosebită pentru mine este asigurarea unei educații de calitate pentru tinerii din comunitatea noastră. Prin investiții în școli moderne și programe educaționale inovatoare, vom pregăti liderii de mâine.

Comunitatea, partenerul nostru

Viziunea mea este una în care comunitatea noastră este partener activ în luarea deciziilor. Vom promova transparența și participarea civică pentru a construi o comună în care fiecare voce contează.

Servicii eficiente

Misiunea mea este să furnizez servicii publice eficiente, să asigur transparența și accesul la informații pentru toți locuitorii comunei Bradu. Din acest motiv, lucrez împreună cu echipa mea constant la modernizarea și digitalizarea mijloacelor de comunicare.

Dezvoltarea durabilă a comunei

Îmi doresc să transformăm comuna într-un loc unde dezvoltarea durabilă este la ordinea zilei. Vreau să dezvoltăm infrastructura, să protejăm mediul înconjurător și să creăm o comunitate prosperă pe termen lung.

Vocea ta contează!

În timpul mandatului meu, am pus accent pe modernizarea infrastructurii, creșterea calității vieții și promovarea dezvoltării durabile. Cu consultarea constantă a comunității și cu respectarea valorilor noastre tradiționale, am reușit să implementăm proiecte care să aducă beneficii palpabile cetățenilor noștri.

Vreau să subliniez că sunt mereu deschis la dialog și colaborare. Puteți conta pe mine pentru a asculta cu atenție și pentru a face tot posibilul să răspund nevoilor voastre. Bradu este casa noastră, și împreună putem face minuni pentru ea.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru sprijinul vostru în realizarea visului nostru comun – o comunitate mai bună și mai prosperă în comuna Bradu.

Dacă aveți întrebări, sugestii sau vreți să contribuiți la realizarea acestei viziuni, nu ezitați să mă contactați. Sunt aici pentru voi și pentru binele comunității noastre.

Cariera profesională

Vă invit să îmi urmăriţi parcursul educaţional şi profesional, felul în care am evoluat ca om şi profesionist, cu realizări și, uneori, schimbări de direcție, reflectând adaptarea la noile provocări și oportunități. Îmi puteţi consulta CV-ul dând click pe butonul de mai jos.