Un nou loc de joacă a fost inaugurat la Bradu

Un vânt de bucurie și veselie a suflat asupra comunității din Bradu ieri, într-o ceremonie festivă ce a marcat inaugurarea unui nou loc de joacă ce promite să aducă zâmbete pe chipurile celor mici și nu numai.

Aflat în spatele Târgului Săptămânal, pe strada Livezilor din satul Geamăna, noul loc de joacă s-a dovedit a fi rezultatul unei investiții ambițioase, realizată din bugetul local. Cu o valoare totală de 340.652,92 de lei, fără a include TVA-ul, acest proiect demonstrează angajamentul autorităţilor locale față de dezvoltarea și fericirea copiilor.

Primarul Dan Stroe a oferit 200 de înghețate celor prezenți, aducând un strop de dulceață și răsfăț în seara caldă de august. În plus, bucuria celor prezenți a fost dublată de delicioasele felii de pizza oferite gratuit, o atenție în plus pentru cei ce s-au adunat pentru a sărbători acest moment special.

Noul loc de joacă nu este doar o amenajare fizică, ci și un spațiu în care copiii vor explora, se vor distra și vor crea amintiri prețioase. Într-o lume tot mai digitalizată, un astfel de spațiu oferă o ocazie unică pentru interacțiuni reale și pentru dezvoltarea abilităților sociale și motorii ale celor mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare